a

Cred in Yoga ca stil de viata, pentru ca este chiar povestea mea de viata; este experienta care mi-a schimbat enorm intregul parcurs de pana acum, pe toate planurile.

a

Latest News

[mkd_icon icon_pack=”font_elegant”

+40 0756 143 159

Ramnicu Valcea, Romania

[dpr_heading type=”type-05″ subtitle=”Vino pentru Yoga, ramai pentru familie !” css_animation=”lightSpeedIn” use_separator=”yes”]AhamtaYoga.com – Retreats & Classes[/dpr_heading]
[dpr_flip_box front_title=”Roxana Dumitrescu” front_subtitle=”Ahamtayoga.com” front_bg_type=”image” back_description=”Retreat Yoga in Apuseni, 1-3 Noiembrie.
Un weekend cu si despre energie feminina, emotie, multa inspiratie si prietenie. Sesiuni de yoga asanelor, Ayurvedic workshop, Yoga adaptata vietii cotidiene, Thai masaj, multe jocuri si sesiuni de ras, imbratisari de suflet si multe idei ne-au umplut de Zen in aceste minunate zile.” back_bg_type=”image” style=”flip-right” front_image_id=”8388″ back_image_id=”8398″]

Numele meu este Roxana , sunt practicant si instructor Yoga si pasionata de tot ceea ce presupune un stil de viata activ si sanatos.
Domeniul Yoga si conexiunile acestuia ma intereseaza intr-un mod special, iar in acest sens am ales sa il aprofundez teoretic si practic in India, unde calatoresc periodic pentru perfectionare. Cred in Yoga ca stil de viata, pentru ca este chiar povestea mea de viata; este experienta care mi-a schimbat enorm intregul parcurs de pana acum, pe toate planurile.

Alaturi de mine vei porni intr-o calatorie a transformarii tale fizice si mentale si am incredere ca tehnicile pe care le practic pe mine si celor care lucreaza alaturi de mine, te pot inspira si pe tine in atingerea obiectivelor.

[vc_custom_heading text=”ULTIMELE PRODUSE IN MAGAZIN:” font_container=”tag:h4|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”]
[vc_custom_heading text=”Aboneaza-te la Newsletterul meu:” font_container=”tag:h4|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”]

Newsletter!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.
[dpr_separator text=”Ce am scris recent…” text_font_style=”bold” style=”text” text_font_size=”24″ text_color=”#0a0a0a”]