a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

Loading Events
  • This event has passed.
17 Oct.

Retreat: Respira, (re)Conecteaza-te

October 17, 2019 @ 8:00 am - October 20, 2019 @ 5:00 pm
Facem Yoga la “Casuta din padure” si ne relaxam pentru 4 zile, in aceasta toamna.
 
🔆Tema acestui Retreat este “8 Limbs of Yoga”(Cele 8 Ramuri Yoga) si vom experimenta impreuna ce presupune fiecare dintre acesti opt pasi prin care practicantul Yoga ajunge sa isi traiasca viata asumat, intentionat, conectat la “aici ” si “acum”.
 
Yama ( cum interactionam cu lumea exterioara) – invatam tehnici care vor ajuta in situatii reale din viata ta si in care vei invata sa te cunosti, sa te iubesti, sa ii iubesti si accepti pe cei din jurul tau
 
Niyama (observarea/constientizarea/disciplinarea sinelui)- ne bucuram de timp de calitate dedicat noua insine, optional puteti beneficia de o zi Vipassana (“Silent day”)
 
Asana (posturile, practica pe salteluta)- vom avea doua practici de asane zilnic, si simtim beneficiile acestora asupra corpului si mentalului nostru
 
Pranayama (exersarea respiratiei constiente)- practicam impreuna tehnici de respiratie pentru extinderea pranei/ a energiei vitale in corpul nostru. Invatam tehnici de respiratie utile in timpul anumitor eforturi fizice, dar si respiratii utile in momentele de somnolenta, de stres emotional sau agitatie.
 
Pratsyahara (constientizarea simturilor) – in cadrul acestui retreat vei avea parte de sesiuni 1:1 prin care iti ofer intreg suportul pentru a ajuta mintea sa ia o pauza de la zgomotul zilnic si sa se orienteze spre adevaratele prioritati si nevoi. Sesiunile private vor fi adaptate fiecarui participant si abordeaza tema/temele pentru care acesta isi doreste sa gaseasca o solutie
 
Dharana (concentrarea, focusul) – prin activitati de creatie, reusim sa pastram concentrarea si sa exersam/ sa pregatim stadiul meditativ. In aceasta casuta magica, vei fi mai inspirat si mai increzator sa aduci o schimbare in viata ta, sa aduci un plus de energie in activitatile tale si relaxarea de care corpul tau are din cand in cand nevoie.
 
Dhyana (meditatia) – Invatam si practicam diferite tipuri de meditatii pentru constientizarea sinelui si energizarea corpului .
 
Samadhi (deschiderea completa)- Constientizam mult mai clar ca orice activitate poate insemna meditatie, atata timp cat implica prezenta noastra absoluta, curioasa si fara intentia de a schimba, judeca sau compara. Ne dam voie in aceste zile sa simtim, sa ne deschidem si sa absorbim tot ceea ce avem nevoie pentru dezvoltarea noastra.
🔆In plus 🙂
 
-Facem pasi in inima naturii si in inima noastra : casuta se afla in mijlocul naturii, in apropierea unei cascade superbe (una dintre cele mai inalte cascade din Romania- Scorusu), iar intr-una din zilele Retreatului mergem sa o vizitam.
-Gazdele casutei ne pun la dispozitie Sauna si Ciubar pentru a completa echilibrul si relaxarea la final de zi.
-Beneficiem de mese proaspat pregatite chiar de gazdele noastre. In prepararea meniului, acestia includ preparate locale, sau din propria lor gospodarie. – Meniul este unul specific zonei, dar adaptat noua si activitatilor noastre 🙂 – vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian.
 
🔆🔆🔆
* Locatia: Casuta din Padure – Malaia (Valcea), 10km de Voineasa
* Perioada: 17-20 Octombrie 2019
* Inclus: 2 sesiuni de Yoga zilnic, Meditatii, materialele necesare practicilor de asane dar si pentru atelierul creativ, Sesiuni private, 3 nopti de cazare (camere duble), Mic dejun, Pranz, Ceai/Apa/Cafea , Sauna, Ciubar, Conexiune cu natura – Drumetie la cascada.
*Nu este inclus: transport, echipament necesar deplasarii in natura (incaltaminte adecvata/haine, rucsac)
🔆Plata: Pentru rezervarea locului este necesara plata avansului (*In cazul in care renunti la participare, suma se returneaza in conditiile in care gasim un inlocuitor pana la data retreatului)
 
🔆Inscrierea prin completarea formularului:
https://docs.google.com/forms/d/119WPF8KD62Sz59eflbeqH0D8qHLu16ZP0wIkiAiWpDg
🔆Locuri limitate: 11 locuri
🔆Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii (completare formular+plata avansului) .
🔆🔆🔆
Pentru orice alte detalii sau intrebari, iti stau la dispozitie: roxana@sportify.ro sau 0756 143 159
 
 
 
 
 
 

Event Details

Date: October 17, 2019 @ 8:00 am - October 20, 2019 @ 5:00 pm
Time: 8:00 am - 5:00 pm