+40 721 556 696

Ramnicu Valcea, Romania

Click pentru rezervari

UNDE NE GASESTI?

DESPRE CLASELE MELE

Vinyasa Yoga sau Yoga Flow, este un tip de practica dinamica, in care posturile (asanele) sunt conectate cu respiratia si curg natural, asemeni pasilor dintr-un dans. Vinyasa inseamna dinamism/miscare/schimbare. Intre asanele principale avem tranzitii(la randul lor, acestea sunt tot pozitii yoga) care fac partea dinamica a acestui tip de practica. Trecem de la o postura la alta, ajutandu-ne de respiratis si exersand echilibrul, stabilitatea, forta.
Frecvent este folosita respiratia Ujjayi in timpul acestei clase, pentru a amplifica efectele de vitalizare si pentru ca la finalul lracticii sa te poti bucura de o stare de relaxare si eliberare profunda.

***Beneficii: creste flexibilitatea corpului, intareste articulatiile, relaxeaza musculatura si sistemul nervos, imbunatateste metabolismul si ajuta la dezvoltarea capacitatii pulmonare, imbunatateste tonusul muscular si sporeste vitalitatea si regenerarea celulara.
Sesiuile de Vinyasa pot fi adaptate oricarui nivel, de la incepatori la avansati.

Yin Yoga, sau „Yoga feminina” este o practica foarte blanda in care posturile sunt mentinute o perioada de pana la cateva minute. Intreaga practica se concentreaza pe lucrul cu meridianele (asa cum ele sunt prezentate in tratatele vechi ale medicinei traditionale chineze-TCM). In timpul acestui tip de sesiune, lucram cu accesorii diverse (bolstere, corzi, caramidute), pentru a favoriza relaxarea corpului.
Fiecare postura pe care o lucram in timpul practicii are o directie specifica de actiune asupra meridianelor energetice din corpul nostru. Practica relaxeaza in profunzime musculatura, elibereaza tensiunea articulatiilor dureroase si previne afectiunile articulare. Este foarte benefica persoanelor care au probleme cu somnul, sau in general au un stil de viata foarte aglomerat, agitat si haotic.

Este o practica foarte delicata care iti va relaxa profund corpul si mintea, pentru ca doar intr-o stare de relaxare, corpul isi poate incepe procesele naturale de vindecare si regenerare.
Yoga „feminina” nu inseamna ca este dedicata femeilor, dimpotriva: este o clasa foarte benefica barbatilor si in general oricui isi doreste sa aiba un corp flexibil si foarte relaxat.

Kundalini Yoga, este un mix intre practica Bhakti Yoga- care foloseste mantre si sunete rostite sau cantate, Raja Yoga-care are ca focus principal meditatia, concentrarea si disciplina mentala si Shakti Yoga- care inseamna practica de manifestare a energiei extinse (corp-minte-spirit)
Intr-o sesiune de Kundalini vei simti atat beneficiul terapeutic, cat si efectele unui antrenament fizic reusit, dar in acelasi timp vei avea si experienta distractiei, a eliberarii de tensiune fizica/mental, prin sunet sau miscare.
Practica Kundalini Yoga are o desfasurare standard si pune accent pe repetitivitate si dinamica. Este o sesiune care sustine dezvoltarea potentialului creativ individual al fiecarui participant.

***Beneficii: Imbunatateste funtionarea sistemului circulator, limfatic, respirator, creste vitalitatea, ajuta la curatarea tractului digestiv si sustine procesele de detoxifiere naturala a organismului, intareste sistemul imunitar. Este o practica ce poate fi adaptata oricarui nivel de practica, de la incepator la avansat.

***Kundalini Yoga este contraindicata persoanelor cu hipertensiune, astm, epilepsie, celor care urmeaza tratament antidepresiv, chimioterapie sau radioterapie, femeilor insarcinate.

Te astept intr-un spatiu curat, primitor, vesel si prietenos. Vino curios(asa) si cu inima deschisa, da-ti voie sa simti, sa fii, sa te bucuri si altfel de tine si de tot ceea ce vine spre tine prin intermediul Yogai.

Copiii ne invata cel mai important lucru, si anume sa fim prezenti. In puritatea lor, traiesc #aici, #acum..si sunt cei mai buni profesori care ne pot invata „meditatia” in sensul real al cuvantului.
Ce simt sa impartasesc este ca dandu-ne voie sa fim prezente in vietile lor fix asa imperfecte cum suntem, e o cale blanda de a ne bucura din plin de moment. Fiind prezente pentru ei, evitam sa cadem in capcana comparatiilor, a neputintei sau neincrederii in propria intuitie, pentru ca un copil se creste cu Inima si nu cu Mintea.
Ce am descoperit eu in aceste 10 luni de #mamaste este faptul ca am langa mine un suflet egal si un partener in toate, de la joaca pana la drumetit si yoga. Nu am facut niciodata atatea lucruri pentru mine cate fac de cand am devenit mama, nu m-am bucurat nicicand mai intens de prezent. Iar joaca alaturi de puiutii nostri este cea mai frumoasa forma de meditatie!
Educandu-ne calmul interior, starea de prezenta si asumare deplina, aratandu-ne iubire intai noua prin grija pentru miscare, mancare si odihna, ii educam pe ei sa creasca armonios.
Si ce poate fi mai placut decat sa stii ca te asezi pe salteluta de Yoga alaturi de minunea ta, dar te bucuri sa oferi si corpului si mintii tale grija si iubirea de care ai nevoie?
💖Daca iti doresti sa cream un grup Zen atat in studio cat si on-line pe Zoom, lasa-mi un mesaj si iti ofer detaliile de care ai nevoie🤗
O mama relaxata , fericita si prezenta= bebe care raspunde inapoi, pe masura☯️