+40 721 556 696

Ramnicu Valcea, Romania

Workshop – Îmbrățișează copilul interior

Workshop – Îmbrățișează copilul interior

La începutul Noului An pregătim un eveniment special în care ne deschidem inimile, aflăm ce spune astrologia despre rana pe care o purtăm în interiorul nostru, vindecam si învățăm împreună cum să punem în aplicare metode practice de eliberare a blocajelor emoționale.

Ana (@Terapie prin astrologie) și Roxana (@AhamtaYoga) îți pregătesc un atelier online de aproximativ 3h, plin cu informație bună și practică prin care îmbrățișăm partea noastră fragilă, emoțională, sinceră: „copilul interior”.

✨Vom începe atelierul cu o ceremonie- ritual cu cacao în care veți fi uimiți de cât de multe conexiuni și schimbări pozitive pot apărea în cadrul unei astfel de întâlniri.

În culturile străvechi, cacaua era folosită ca aliment ce hrănește și vindecă mintea, trupul și spiritul.

Prin intermediul acestei ceremonii ne conectăm cu energia pură a inimii și ne dăm voie să trăim în întregime experiența acestui atelier, fiecare din confortul și siguranța propriei case.

Eu am descoperit această ceremonie într-una dintre călătoriile în Bali și pot spune că este cu adevărat o experiență deschizătoare de minți, inimi și posibilități.

În continuarea acestui cerc-ritual in care ne descoperim și ne dăm voie să fim, procesul de conștientizare se împletește armonios cu metodele de vindecare, atât la nivel mental, cât și spiritual.

✨În momentul în care vă înscrieți la acest eveniment este nevoie să lăsați următoarele date pentru partea de astrologie: data, ora și locul nașterii, dar și adresa de mail, iar Ana vă va trimite analiza personalizată a rănii copilului vostru interior.

Pe parcursul workshop-ului vă vor fi puse la dispoziție soluții și informații prețioase din punct de vedere al terapiei prin astrologie, pentru a vindeca treptat acea rană, ce se află în fiecare dintre noi.

✨Pentru ca întotdeauna conștientizarea profunde aduc după ele nevoia de acțiune și schimbare, eu îți voi împărtăși câteva tehnici prin care putem lucra și vindeca rănile și traumele din copilărie, folosind metode din vasta practică tradițională yoghină dar și tehnici ale abordărilor moderne precum Eliberarea Emoțională prin intermediul Tapării Meridianelor.

Fiecare dintre abordări îți va fi explicată în amănunt și o vom lucra practic, împreună, în cadrul întâlnirii.

🌱Detalii:

* fiecare participant va avea deschis fișierul cu analiza personalizată a rănii copilului interior.
* fiecare participant își va prepara o cană de cacao acasă înainte de a începe atelierul live.
* puteți folosi propria rețetă , sau va voi oferi eu o rețetă specială (Ayurvedica) ce deschide simțurile și încălzește trupul.
* intalnirea va fi pe ZOOM , durata acesteia este de 3h, cu o pauza de 10-15 minute.
* este necesară o bună conexiune la internet.
* recomandăm ca pe durata workshopului sa fiți într-o încăpere liniștită, fără a fi distrași; puteți folosi căști .
* pe camera de zoom ne logăm cu 5 minute înainte, iar restul detaliilor pentru conectare le vei primi prin e-mail, după înscriere.

Costul schimbului de informatie si energie este de 200 lei

 Data limită a înscrierilor este 22 ianuarie 2021.

✨Rezervarea locului se face doar după achitarea sumei.
În cazul în care achiți însă nu vei putea participa, suma îți poate fi returnată doar dacă găsești o altă persoană dornică să participe la un astfel de eveniment transformațional.

✨Se spune ca nu poți uita ceea ce nu îți amintești, însă când luăm fiecare experiență ca pe o mare oportunitate, devenim mai conștienți de faptul că suntem capabili să ne creăm propria realitate și învățăm să ne eliberăm de convingerile, credințele și tiparele limitative pe care le-am păstrat până acum.

Te așteptăm să ni te alături pentru 3 ore de conștientizare, de practică a iubirii și a acceptării, de creștere spirituală. 🌌💚🧘🧚🌱

Vino cu inima deschisă, exact așa cum ești!

Mircea Dumitrescu

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.