+40 721 556 696

Ramnicu Valcea, Romania

Ahamta Yoga Studio (practici de Yoga, Pilates si Ateliere tematice)

Yogis & Yoginis,

sunt recunoscatoare pentru faptul ca scriu aceste randuri, pentru ca acest mesaj este pentru voi si va multumesc pentru ca m-ati inspirat, m-ati invatat si m-ati incurajat sa dau curs acestui vis: Ahamta Yoga Studio (practici de Yoga, Pilates si Ateliere tematice)

Imi asum dorinta de a inspira si de a impartasi mai departe ceea ce pentru mine inseamna echilibru, traire constienta si stil de viata, iar studioul Ahamta Yoga este materializarea dorintei mele. In sanscrita, Ahamta este expresia eului asumat, sinele autentic. Si vreau sa iti impartasesc prin practica mea faptul ca nu ai nevoie sa „ucizi ego-ul”, ci este suficient sa il integrezi, pentru a trai armonios.

Unii dintre voi imi stiu deja directia si abordarile sesiunilor de Yoga, insa pentru cei alaturi de care nu am avut inca sansa sa lucrez, vreau sa stiti ca pe langa practica yoga pe saltelute, aduc in practica o multime de elemente de meditatie, storytelling, jurnalizare, mantra chanting, diverse teme spirituale si de reconectare cu sinele, ateliere de cunoastere si auto-cunoastere.

Yoga nu inseamna doar asane (pozitii fizice), asa ca nu iti voi limita accesul la a descoperi ce este Yoga pentru tine, ce are Yoga pentru tine, Cine esti tu prin Yoga si de ce Acum, Aici.

In acest spatiu de suflet, nu iti vorbesc de pe un piedestal, ci pornesc alaturi de tine pe un drum care duce spre acceptare, blandete, iubire de sine si de ceilalti.

Daca simti sa te reconectezi cu tine, sa incepi sa traiesti si in viata cotidiana ceea ce practici pe salteluta (de la iertare si bunatate, detasare pana la incredere, echilibru, intuitie) , astept sa mi te alaturi.

Poate esti pasionat de practica yoga, sau doar curios, cu experienta sau la inceput de drum…oriunde esti in acest moment, este perfect! in clasele pe care le pregatesc vei gasi sursa de inspiratie, relaxarea si calmul dar si motivatia de a te bucura de felul in care corpul receptioneaza si integreaza informatia pozitiva.

*Misiunea Studioului Ahamta:

Iti impartasesc o practica Yoga Placuta, Accesibila, Adaptata nevoilor cotidiene, dar Dedicata traditiilor yoga, asa cum imi sunt transmise de catre indrumatorii mei.

Nu trebuie sa fii flexibil, sa ai un anumit nr de kg. sau o anumita varsta, este suficient sa iti doresti sa te simti mai bine, sa vrei sa fii in forma sau sa simti ca a venit momentul calatoriei tale spirituale.

*Tipuri de Yoga pe care le poti practica in Studioul Ahamta Yoga:

In serile de Luni, Miercuri si Vineri iti dau intalnire la Studio, pentru sesiuni de 60-75 de minute de Yoga cu diferite tematici si influente ( Hatha, Yin, Vinyasa, Kundalini), iar in weekend-uri te invit alaturi de mine la ateliere de Kirtan (mantra chanting), Workshop-uri pe diferite teme spirituale sau practici benefice sanatatii fizice, Ayurveda, Conscious movement & Breathwork, Theta healing, Cercuri feminine, Men’s circle (alaturi de Mircea).

Tot in studio, ofer sesiuni de Yoga pentru mamici si puiutii lor ( de la 3 luni-1 an), in zilele de marti si/sau joi, in functie de grupa creata. – Mom& Baby Yoga

* In acest minunat spatiu cu energie buna, vei gasi si pentru copilul tau (4-14 ani) un mic Univers de joaca, invatare si creatie, pentru ca alaturi de mine, este Simona Vladoi, creatoarea proiectului Zen Kids Club.
Simona pregateste ore de yoga si ore recreative, hand craft, pictura, modelaj, teatru, dansuri si ore de engleza prin joaca. Puteti urmari activitatea Simonei si o puteti contacta pentru detalii pe facebook/instagram Zen Kids Club.

Am ales ziua de 12 februarie 2021 pentru a deschide acest spatiu sigur, sacru, sincer si te astept alaturi de mine !

Prima clasa pe care o voi tine in studio, va fi incepand cu ora 18:00 , Gentle Hatha Flow – Click aici pentru locatie

Pentru inscriere si alte detalii, astept mesajul tau pe whatsapp 0756 143 159 sau email roxana@ahamtayoga.com

Namaste

Mircea Dumitrescu

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.