+40 721 556 696

Ramnicu Valcea, Romania

Nu lasa pe maine, Fii azi! Provocare Online de 10 zile

Nu lasa pe maine, Fii azi! Provocare Online de 10 zile

daca va era dor de o provocare la constientizare, daca va doriti sa incepeti sa lucrati cu voi si nu stiti de unde sa incepeti, sau daca pur si simplu simtiti nevoia unui detox corp si minte, va invit alaturi de mine, in urmatorul proiect 🙂

Intre 16-25 Octombrie incepem primul Retreat Online de Detox, Traire Constienta si Inspiratie Yogina : „Nu lasa pe maine…Fii azi”.

Timp de 10 zile vom parcurge impreuna  o calatorie din exterior inspre interior, si vom trai aceasta „retragere”, in propriul  spatiu, in propriul nostru ritm, dar impreuna in online.

*Fiecare zi va avea o tema diferita si vom lucra mult cu intentiile, afirmatiile si exercitiile de constientizare si eliberare a sinelui, meditatii ghidate si tehnici de respiratie.

*Vom avea dimineti  pentru pranayama ( iti voi impartasi tehnici de respiratie benefice atat corpului cat si sistemului nervos)

*Iti voi oferi o „mini-rutina” de energizare a corpului, folosind atat posturi yoga cat si miscari functionale ( cu sau fara accesorii), pe care o poti face oricand in timpul zilei, in functie de programul tau.

*Vei intelege care este legatura si cat din starea de spirit poate fi influentata si imbunatatita prin alimentatie saatvica (naturala, usoara, care inalta vibratia energetica).

* Iti voi oferi un meniu complet pentru perioada celor 10 zile de detox ( vei primi retete pentru  mese nutritive, usor de preparat si care sa iti asigure startul bun pentru un stil de viata echilibrat si mai aproape de nevoile reale ale corpului tau)

*Optional, vom avea o zi de fasting (post cu apa) cu apa (pentru cine doreste), in care te voi ghida indeaproape pentru a putea reusi pana la final.

*Vei avea parte de un grup de suport in care vom lega energie buna si vom avea o multime de „aha-uri”

*Te asigur de intreg suportul informational de care dispun, pentru a raspunde cat mai bine nevoii tale.

Imagineaza-ti ca ai putea sa te conectezi intr-un mod autentic la viata din tine care se cere traita cu iubire, profunzime si insemnatate.

Ia-ti pauza de care ai nevoie si fa spatiu in minte, corp si viata 🙂

Poate ca esti sceptic in ceea ce priveste interactiunea online, dar vreau sa iti spun un lucru: eu cred foarte mult in energie si stiu ca aceasta lucreaza fara bariera spatiului, atata timp cat intentiile grupului sunt indreptate in aceeasi directie. Puterea unui grup, chiar si la distanta poate face minuni in ceea ce priveste transformarea fiecaruia.

Te invit in aceasta „calatorie” cu o atentie deschisa, pentru o minte mai clara si un corp constient!

Retreatul incepe chiar in prima Luna Noua dupa Echinoctiul de toamna, este cel mai bun moment pentru a lucra la intențiile care corespund visurilor care iti fac sufletul sa rada, mintea sa vibreze inalt, iar corpul sa se elibereze de toate acumularile.

Acasa, oriunde ai fi tu… dar si „Acasă” in inima ta, acolo unde ai toate resursele pentru a gestiona suisurile si coborasurile pe care viata ti le aduce.

Este cadoul tau pentru tine, pentru ca noile obisnuinte nu se gasesc ci se creeaza!

Investitia in tine este de nepretuit, iar costul schimbului online de energie este unul simbolic: 108 lei

Indiferent de nivelul la care esti in acest moment (fizic, mental, emotional), daca simti ca ti se adreseaza mesajul meu, te astept cu iubire!

Program Online:

-Morning Rituals- group Pranayama 15 minute +individual: Exercitiu de recunostinta + Afirmatia zilei+Tema de lucru

-Challenge de meditatie– invatam step by step arta meditatiei, astfel incat sa putem face acest lucru oriunde si oricand avem nevoie (in primele 7 zile construim tehnica meditatiei si a relaxarii profunde), apoi vom parcurge impreuna 3 meditatii puternice pentru: Iertare (ziua 8), Iubire (ziua 9) si Constientizare (ziua 10)

-Miscam corpul- 20 de minute, zilnic. Iti ofer o rutina de revitalizare si conectare trup-minte (inspirata din practica yoga, dar adaptata provocarilor cotidiene)

-Jurnalizam- la final de zi, ne scriem experienta si o impartasim, pentru ca astfel se creaza energia vindecatoare a grupului, atunci cand ne dam voie sa fim creativi si deschisi unii cu si fata de ceilalti.

– Zi de post cu apa (ziua 9)- optional

-Fiecare zi vine cu un meniu diferit si nutritiv, menit sa: dea un reset corpului, un boost de vitalitate mintii si sa ne pregateasca pentru sezonul rece cu o imunitate mai buna si mai multa pofta de viata!

-Fiecare zi are o tema de lucru pentru dezvoltarea personala

ZIUA 1: Fac un pas spre mine: Acceptare
ZIUA 2: Observ si Creez Pace
ZIUA 3: Depozitez gandurile bune
ZIUA 4: Cinci valori de baza
ZIUA 5: Alinierea cu propriile intentii
ZIUA 6: Inteleg paradigma
ZIUA 7: Auto-energizare
ZIUA 8: Aleg sa schimb perspectiva
ZIUA 9: Cum ma onorez
ZIUA 10: Increderea in mine si Fericirea

Suport si monitorizare pe intreaga durata a retreatului, atat in grup cat si individual (unde este cazul) + acces nelimitat in grupul de Facebook special creat pentru acest event si in care vor exista provocari periodice in materie de Mindfulness, Detox, Practica Yoga si multe altele.

– Acces la materiale de lectura (pdf.)

 

*pentru buna desfasurare, vei avea nevoie de conexiune la internet, o pereche de casti, un caiet/jurnal pentru exercitii, o salteluta +(optional accesorii) pentru rutina de miscare fizica si un spatiu linistit unde sa poti lucra cu tine pret de cateva minute pe zi. Pentru prepararea meniurilor, iti va fi util un blender, pe langa restul accesoriilor comune dintr-o bucatarie 🙂 . Unele alimente vor fi preparate termic, dar la intensitate scazuta, altele consumate ca atare, sau tinute la hidratat o perioada.

 

Participarea la aceasta provocare online, se face prin trimiterea datelor tale:

Nume complet, Cont de facebook (daca ai), Numar de telefon, impreuna cu confirmarea de achitare a sumei (cont:RO66INGB0000999910549346) , pe adresa de mail: ahamtayoga@gmail.com

 

OM Namah Shivaya!

Roxana Dumitrescu

Numele meu este Roxana , sunt practicant si instructor Yoga si pasionata de tot ceea ce presupune un stil de viata activ si sanatos.

Comments:

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.